PRZYKŁADOWE MENU NA FIRMOWĄ IMPREZĘ PLENEROWĄ
Dania z grillaNa gorącoNa zimnoNa słodkoNapoje
- Filet z kurczaka z serem
- Filet z kurczaka w marynacie
- Golonka podpiekana b/k
- Karczek po beskidzku
- Dramsztyki
- Satay’e z kurczaka
- Kolorowe szaszłyki mięsno-warzywne
- Kiełbaski
- Filet z miruny
- Warzywa z patelni
- Ziemniaki po chłopsku
- Surówki, pieczywo, dipy
- Kuchnie świata
- Pielemieny
- Knedliki
- Prażony ser z sosem tatarskim
- Barszcz ukraiński
- Zupa gulaszowa
- Tarator chłodnik bułgarski
- Bliny gryczane
- Bigos
- Rumuńskie sarmele
- Bułgarskie kebacze
- Lasagne
- Spaghetti z fixem carbonara
- Makaron penne z sosem pikantnym
- mięsa
- wędliny
- sery
- ryby
- sałatki
- Ciasto orzechowe
- Szarlotka
- Ciastekczka drobne
- Sernik
- Ciasto drożdżowe z owocami
- Owoce w czekoladzie
- Owoce
- Kawa
- Herbata
- Napoje gazowane
- Piwo