• Strona główna
    • Catering
      • Menu
    • Dla firm
      • Impreza plenerowa
      • Imprezy integracyjne
      • Menu bankietowe
      • Rekomendacje
      • Szkolenia i konferencje
    • Galeria
    • Hotel
      • Cennik
      • Historia
      • Rezerwacja
    • KLAUZULA INFORMACYJNA DLA KLIENTÓW FIRMY
    • Kontakt
      • Mapa dojazdu
    • Oferta
      • Imprezy okolicznościowe
        • Imprezy cateringowe
        • Imprezy rodzinne
        • Przyjęcia weselne
      • Miejsca noclegowe
    • Pokoje
    • Restauracja
      • Dla najmłodszych
      • Menu
      • Nagrodzone dania
      • Ogródek
      • Szef kuchni
    • Start
    • Wydarzenia
      • Aktualności
      • Kalendarz wydarzeń

Kasper Suski

Main Navigation
Rezerwacja
  • O Nas
  • Hotel
    • o Hotelu
    • Cennik
    • Rezerwacja
  • Restauracja
    • o Restauracji
    • Nagrodzone dania
    • Menu
    • Menu Catering
    • Szef kuchni
    • Dla najmłodszych
  • Wydarzenia
    • Kalendarz wydarzeń
    • Aktualności
  • Oferta
    • Miejsca noclegowe
    • Imprezy okolicznościowe
      • Przyjęcia weselne
      • Imprezy rodzinne
    • Catering
      • Imprezy cateringowe
      • Menu
    • Dla firm
      • Szkolenia i konferencje
      • Imprezy integracyjne
      • Menu
        • Impreza plenerowa
        • Menu bankietowe
      • Rekomendacje
  • Galeria
  • Kontakt
    • dane Kontaktowe
    • Mapa dojazdu
  • RODO

PRZYKŁADOWE MENU BANKIETOWE

Zestaw 1Zestaw 2Zestaw 3Zestaw 4

Zimna płyta

  • patera pieczonych mięs i wędlin ( rolada z karczku z żurawiną , rolada z kurczaka z pieczarkami , wędlina , kabanos )
  • półmisek serów ( sery żółte , wędzone , pleśniowe , rolada z sera )
  • śledzie ( po duńsku z kaparami , w śmietanie z jabłkiem ) – 150 g /os.
  • galaretka z kurczaka z warzywami
  • sałatki 100g /os. – do wyboru : z kurczakiem , z tuńczykiem na sałacie . z porem , z marynowanymi pieczarkami na majonezie
  • kolorowe koreczki
  • ciasteczka koktajlowe

 

Zimna płyta

  • patera pieczonych mięs i wędlin ( rolada z karczku z żurawiną , rolada z kurczaka z pieczarkami , wędlina , kabanos )
  • półmisek serów ( sery żółte , wędzone , pleśniowe , rolada z sera )
  • śledzie ( po duńsku z kaparami , w śmietanie z jabłkiem ) – 150 g /os.
  • galaretka z kurczaka z warzywami
  • sałatki 100g /os. – do wyboru : z kurczakiem , z tuńczykiem na sałacie . z porem , z marynowanymi pieczarkami na majonezie
  • kolorowe koreczki
  • ciasteczka koktajlowe
  • tartinki na bagietce
  • roladki naleśnikowe z oliwkami i z papryką
  • kruche babeczki z łososiem wędzonym
  • sos tatarski
  • carpaccio z owoców w cytrynowej glazurze

Ciepły bufet

  • roladki z indyka z boczkiem
  • polędwiczka wieprzowa z pieczarkami na grzance
  • miruna z pomidorami zapiekana z mozarellą
  • misa perogów
  • warzywa zapiekane pod beszamelem
  • ziemniaczki pieczone z rozmarynem i czosnkiem
  • surówki ze świeżych warzyw

Zimna płyta, ciepły bufet

  • mięsa , wędliny
  • sery
  • sałatki, do wyboru
  • ciasteczka koktajlowe
  • carpaccio z owoców
  • pieczeń wieprzowa z warzywnym nadzieniem
  • pierś z kurczaka nadziewana szpinakiem i porami
  • lazania z łososiem i warzywami
  • kolorowy ryż ( z szpinakiem , z papryką  )
  • ziemniaki pieczone z fetą
  • surówki ze świeżych warzyw

All Rights Reserved 2022 Kasper Suski created by Piotr Mizera
  • Stay Connected
  • Facebook