Menu Weselne
PrzystawkiZupyDania główneMięsaDeseryDania gorąceZimna płytaNapoje
- Rulony szynki z ostrą pastą
- Różyczki salcesonu z sosem musztardowym
- Tobołek serowy z gruszką i serem pleśniowym
- Rolada z łososia
- Rolada z kaczki z żurawiną
- Gruszka z pastą z łososia
- Schab pieczony z musem chrzanowym
- Pasztet drobiowy z wątróbkami
- Kieszonka warzywna w cieście francuskim
- Rosół z makaronem
- Rosół z kołdunami
- Rosół z szpinakowymi pierożkami
- Krem pomidorowy z kleksem śmietanowym i bazylią
- Selerowa
- Grzybowa z łazankami
- Krem jarzynowy z grzankami
- Krem pieczarkowy
- Koperkowa z kładzionymi kluseczkami
- Krem brokułowy z grzankami
- Krem z kalafiora z grzankami i bekonem
- Zupa serowa z grzankami
- Cebulowa z kołdunami
- Pomidorowa z ryżem
Podawane z ziemniakami i bukietem surówek
- Kotlet wieprzowy zapiekany z grzybami i serem mozzarellą
- Pieczeń w sosie myśliwskim
- Schab po wiedeńsku
- Schab w sosie śliwkowym
- Kotlet a’la Provancale (pieczarki, ser)
- Kotlet faszerowany serem i szynką
- Polędwiczki w sosie musztardowo-śmietanowym
- Mieszki wieprzowe z serem i szynką
- Sakiewki wieprzowe z grzybami
- kotlet po szlachecku (cebula, wędzony ser, papryka ostra)
- Piramidki wieprzowo-drobiowe zapiekane
- Filet z kurczaka z warzywami pod beszamelem
- Filet z kurczaka z warzywnym ratatui
- Piersi kurczaka nadziewane brokułami i serem pleśniowym
- Kotlet drobiowy zapiekany z pomidorami i mozzarellą
- Sakiewki wieprzowe z grzybami
- kotlet po szlachecku (cebula, wędzony ser, papryka ostra)
- Kotlet drobiowy zapiekany z pomidorami i mozzarellą
Podawane na półmiskach
- De Volaille
- Rolada z kurczaka nadziewana serem i szynką
- Udka z kurczaka
- Szaszłyki mięsno-warzywne
- Faszerowane piersi z kurczaka (pieczarki)
- Piersi kacze z jabłkami
- Pałeczki z kurczaka w panierce piwnej
- Roladki z indyka z boczkiem
- Roladki z indyka w sosie słodko kwaśnym
- Eskalopki z indyka z gruszką, camembertem i czerwoną cebulą
- Rolada z kurczaka w sosie pachnącym szałwią
- Rolada z kurczaka nadziewana serem i szynką
- Stek wieprzowy z musztardą i szynką
- Kotlet wieprzowy zawijany z boczkiem i pieczarkami
- Rolada wołowa w szarym sosie
Desery
- Lody z owocami
- Owoce w białej czekoladzie
- Lody z gorącym sosem owocowym
- Krem jogurtowy na lustrze truskawkowym
- Canelloni czekoladowe
- Panna cotta z bakaliami
- Krem czekoladowy
- Naleśnik nadziewane orzechami z gałką lodów
- Szarlotka z lodami i bitą śmietaną
- Ciasto, ciasteczka drobne
- Ciasta domowe
- Tort okolicznościowy
- Owoce
- Filet z kurczaka w cieście naleśnikowym podawany z frytkami i surówką
- Pieczeń z indyka z zapiekanką ziemniaczaną i surówką
- Kotlet De Volaille podawany z talarkami ziemniaczanymi i surówką
- Schab po szlachecku z talarkami ziemniaczanymi i surówką
- Eskalopki z indyka w sosie słodko-kwaśnym z ryżem i surówką
- Bitki wieprzowe z cebulą z rozetkami ziemniaczanymi i surówką
- Dorsz zapiekany z salsą pomidorową z rozetkami ziemniaczanymi i surówką
- Filet z kurczaka z brokułami i serem pleśniowym podawane z zapiekanymi ziemniakami i surówką
- Udko faszerowane z talarkami ziemniaczanymi i surówką
- Łosoś w cieście francuskim z brokułami
- Kotleciki drobiowe (papryką, cebulą, serem) z ziemniakami zapiekanymi i surówką
- Gulasz wieprzowy z kopytkami i czerwoną kapustą
- Pieczeń wieprzowa
- Dania z grilla: karczek po beskidzku, pierś z kurczaka, kiełbasa, kaszanka, żeberka, schab peklowany, pstrąg, osypki, surówki, dipy, pieczywo
- Golonka z kapustą i chrzanem
- Filet z kurczaka nadziewany porami w winnym sosie z ryżem i warzywami
- Polędwiczki wieprzowe z sosem z zielonego pieprzu
- Pałeczki z kurczaka w różnych panierkach
- Rolada wieprzowa faszerowana szpinakiem i migdałami
- Kwaśnica z wkładką
- Barszcz czerwony z krokietem wg. spożycia/pasztecikiem
- Bogracz z kluseczkami
- Flaczki po staropolsku
- Żurek z jajkiem, ziemniakami i białą kiełbasą
- Krupnik po staropolsku
W formie stołu szwedzkiego
Mięsa pieczone podawane na zimno, wędliny różne, pasztet, deska serów, sałatki – 2 rodzaje, tymbaliki drobiowe, ślimaczki śledziowe, pikle, sosy, pieczywo.
- Kawa, herbata
- Soki owocowe, napoje gazowane, woda mineralna
Dostępne bez ograniczeń
Powyższe oferty są tylko propozycjami, jeśli nie spełniają Państwa oczekiwań prosimy o kontakt w celu przygotowania oferty specjalnej dla Państwa. Zorganizujemy dla Państwa przyjęcie weselne w naszej restauracji mieszczącej 120 osób lub w miejscu przez Państwa wskazanym.