• Strona główna
    • Catering
      • Menu
    • Dla firm
      • Impreza plenerowa
      • Imprezy integracyjne
      • Menu bankietowe
      • Rekomendacje
      • Szkolenia i konferencje
    • Galeria
    • Hotel
      • Cennik
      • Historia
      • Rezerwacja
    • KLAUZULA INFORMACYJNA DLA KLIENTÓW FIRMY
    • Kontakt
      • Mapa dojazdu
    • Oferta
      • Imprezy okolicznościowe
        • Imprezy cateringowe
        • Imprezy rodzinne
        • Przyjęcia weselne
      • Miejsca noclegowe
    • Pokoje
    • Restauracja
      • Dla najmłodszych
      • Menu
      • Nagrodzone dania
      • Ogródek
      • Szef kuchni
    • Start
    • Wydarzenia
      • Aktualności
      • Kalendarz wydarzeń

Kasper Suski

Main Navigation
Rezerwacja
  • O Nas
  • Hotel
    • o Hotelu
    • Cennik
    • Rezerwacja
  • Restauracja
    • o Restauracji
    • Nagrodzone dania
    • Menu
    • Menu Catering
    • Szef kuchni
    • Dla najmłodszych
  • Wydarzenia
    • Kalendarz wydarzeń
    • Aktualności
  • Oferta
    • Miejsca noclegowe
    • Imprezy okolicznościowe
      • Przyjęcia weselne
      • Imprezy rodzinne
    • Catering
      • Imprezy cateringowe
      • Menu
    • Dla firm
      • Szkolenia i konferencje
      • Imprezy integracyjne
      • Menu
        • Impreza plenerowa
        • Menu bankietowe
      • Rekomendacje
  • Galeria
  • Kontakt
    • dane Kontaktowe
    • Mapa dojazdu
  • RODO
  • rest_12
  • rest_04
  • rest_05
  • rest_07
  • rest_09
  • rest_01

Koniec plotek

ozorek cielęcy z nadzieniem sardelowym w sakiewce z indyka na groszkowym posłaniu w towarzystwie koniakowej gruszki.

Zdobywca drugiego miejsca w VI Ogólnopolskim Konkursie Kuchni Dworskiej w 2007r.

Comberek króliczy

Comberek króliczy nadziewany siekanymi orzechami z dodatkiem puree, soczewicy i sosem wiśniowo -buraczanym.

Zdobywca trzeciego miejsca w IV Ogólnopolskim Festiwalu Kuchni Dworskiej w 2005r

Kotlet z dzika

Kotlet z dzika w sosie z czarnego bzu i prażuchowym pierogiem z kaszą gryczaną.

Danie konkursowe w Konkursie Kulinarny Puchar Polski 2003 r.

Cielęcina w sosie cytrynowym

Cielęcina w sosie cytrynowym, z babką kaszy jaglanej i zielonymi szparagami.

Nagrodzona pierwszym miejscem w II Ogólnopolskim Festiwalu Kuchni Dworskiej w Baranowie Sandomierskim.

Żurek po staropolsku

Nagrodzony trzecim miejscem na Festiwalu Żurku w Krakowie.

Sakwa Kaspra

W finezyjnie zawiniętym cieście francuskim mięsa wieprzowe, drobiowe oraz grzyby i warzywa.

Zdobywca ,,Złotej patelni” w konkursie lokali gastronomicznych Małopolski Zachodniej.

All Rights Reserved 2022 Kasper Suski created by Piotr Mizera
  • Stay Connected
  • Facebook