Koniec plotek
ozorek cielęcy z nadzieniem sardelowym w sakiewce z indyka na groszkowym posłaniu w towarzystwie koniakowej gruszki.
Zdobywca drugiego miejsca w VI Ogólnopolskim Konkursie Kuchni Dworskiej w 2007r.
Comberek króliczy
Comberek króliczy nadziewany siekanymi orzechami z dodatkiem puree, soczewicy i sosem wiśniowo -buraczanym.
Zdobywca trzeciego miejsca w IV Ogólnopolskim Festiwalu Kuchni Dworskiej w 2005r
Kotlet z dzika
Kotlet z dzika w sosie z czarnego bzu i prażuchowym pierogiem z kaszą gryczaną.
Danie konkursowe w Konkursie Kulinarny Puchar Polski 2003 r.
Cielęcina w sosie cytrynowym
Cielęcina w sosie cytrynowym, z babką kaszy jaglanej i zielonymi szparagami.
Nagrodzona pierwszym miejscem w II Ogólnopolskim Festiwalu Kuchni Dworskiej w Baranowie Sandomierskim.
Żurek po staropolsku
Nagrodzony trzecim miejscem na Festiwalu Żurku w Krakowie.
Sakwa Kaspra
W finezyjnie zawiniętym cieście francuskim mięsa wieprzowe, drobiowe oraz grzyby i warzywa.
Zdobywca ,,Złotej patelni” w konkursie lokali gastronomicznych Małopolski Zachodniej.