• Strona główna
    • Catering
      • Menu
    • Dla firm
      • Impreza plenerowa
      • Imprezy integracyjne
      • Menu bankietowe
      • Rekomendacje
      • Szkolenia i konferencje
    • Galeria
    • Hotel
      • Cennik
      • Historia
      • Rezerwacja
    • KLAUZULA INFORMACYJNA DLA KLIENTÓW FIRMY
    • Kontakt
      • Mapa dojazdu
    • Oferta
      • Imprezy okolicznościowe
        • Imprezy cateringowe
        • Imprezy rodzinne
        • Przyjęcia weselne
      • Miejsca noclegowe
    • Pokoje
    • Restauracja
      • Dla najmłodszych
      • Menu
      • Nagrodzone dania
      • Ogródek
      • Szef kuchni
    • Start
    • Wydarzenia
      • Aktualności
      • Kalendarz wydarzeń

Kasper Suski

Main Navigation
Rezerwacja
  • O Nas
  • Hotel
    • o Hotelu
    • Cennik
    • Rezerwacja
  • Restauracja
    • o Restauracji
    • Nagrodzone dania
    • Menu
    • Menu Catering
    • Szef kuchni
    • Dla najmłodszych
  • Wydarzenia
    • Kalendarz wydarzeń
    • Aktualności
  • Oferta
    • Miejsca noclegowe
    • Imprezy okolicznościowe
      • Przyjęcia weselne
      • Imprezy rodzinne
    • Catering
      • Imprezy cateringowe
      • Menu
    • Dla firm
      • Szkolenia i konferencje
      • Imprezy integracyjne
      • Menu
        • Impreza plenerowa
        • Menu bankietowe
      • Rekomendacje
  • Galeria
  • Kontakt
    • dane Kontaktowe
    • Mapa dojazdu
  • RODO
  • rest_12
  • rest_04
  • rest_05
  • rest_07
  • rest_09
  • rest_01

Szef kuchni

Restauracja „Kasper Suski” jest bogata w doświadczoną kulinarnie szefową kuchni. Ten, kto twierdzi, iż najlepszymi kucharzami są mężczyźni, powinien koniecznie skosztować specjałów naszej kreatorki smaku.

Barbara

Barbara Dyduch

Jestem szefem kuchni w restauracji „Kasper Suski”. Swoje doświadczenie zawodowe szlifowałam pracując w naszej restauracji pod okiem pani Barbary Jaglarz i biorąc udział w licznych szkoleniach i konkursach.

Trzykrotnie brałam udział w Ogólnopolskim Konkursie Kuchni Dworskiej w Baranowie Sandomierskim zdobywając wysokie miejsca.

Uczestniczyłam w Kulinarnym Pucharze Polski, Festiwalu Żurku, a w konkursie lokali gastronomicznych Małopolski Zachodniej przyczyniłam się do zdobycia „Złotej patelni”.

Cieszę się, że pracuję w zawodzie, który jest jednocześnie moją pasją. W gotowaniu lubię eksperymentować i łączyć nowe smaki. Obecnie staram się jak najlepiej pełnić obowiązki zawodowe i czuwać nad jakością potraw, aby spełnić kulinarne oczekiwania naszych klientów.

o36d o32d

All Rights Reserved 2022 Kasper Suski created by Piotr Mizera
  • Stay Connected
  • Facebook