Szef kuchni
Restauracja „Kasper Suski” jest bogata w doświadczoną kulinarnie szefową kuchni. Ten, kto twierdzi, iż najlepszymi kucharzami są mężczyźni, powinien koniecznie skosztować specjałów naszej kreatorki smaku.
Barbara Dyduch
Jestem szefem kuchni w restauracji „Kasper Suski”. Swoje doświadczenie zawodowe szlifowałam pracując w naszej restauracji pod okiem pani Barbary Jaglarz i biorąc udział w licznych szkoleniach i konkursach.
Trzykrotnie brałam udział w Ogólnopolskim Konkursie Kuchni Dworskiej w Baranowie Sandomierskim zdobywając wysokie miejsca.
Uczestniczyłam w Kulinarnym Pucharze Polski, Festiwalu Żurku, a w konkursie lokali gastronomicznych Małopolski Zachodniej przyczyniłam się do zdobycia „Złotej patelni”.
Cieszę się, że pracuję w zawodzie, który jest jednocześnie moją pasją. W gotowaniu lubię eksperymentować i łączyć nowe smaki. Obecnie staram się jak najlepiej pełnić obowiązki zawodowe i czuwać nad jakością potraw, aby spełnić kulinarne oczekiwania naszych klientów.